Om os

Fremtidens Infrastruktur – for bæredygtig transport og mobilitet tilbyder beslutningstagere i transportinfrastruktursektoren i erhvervslivet og den offentlige sektor, politikere og brugere af transport inspirerende læsning i aktuelle og fremtidige satsninger på transportinfrastruktur. Vi analyserer sammenhængen mellem infrastruktursatsninger og landets langsigtede vækst samt medvirker til øget indsigt og viden hos beslutningstagerne. Fremtidens Infrastruktur – for bæredygtig transport og mobilitet publiceres som magasin og webavis på www.fremtidensinfrastruktur.dk.

Fremtidens Infrastruktur – for bæredygtig transport og mobilitet produceres af NextMedia, som i mange år har specialiseret sig på erhvervsorienterede branche- og karriereaviser.

For mere information, kontakt Alexander Hornickel, .

Ophavsret
Alt materiale på www.fremtidensinfrastruktur.dk og i avisen Fremtidens Infrastruktur – for bæredygtig transport og mobilitet er beskyttet af ophavsretsloven. For at publicere materiale fra www.fremtidensinfrastruktur.dk eller fra Fremtidens Infrastruktur – for bæredygtig transport og mobilitet kræves tilladelse fra NextMedia.

Citér os gerne, men angiv altid kilden. Link gerne til vores artikler.

Der er lukket for kommentarer.